Uitrusting tenthuis

Na meer dan 20 jaar op Vlieland te hebben gehuurd, hebben wij in 2011 eindelijk een tenthuisje kunnen kopen. Het tenthuis is pas 3 jaar oud en ziet er fantastisch uit. Het heeft houten zijwanden, met rondom ramen. Aan de boszijde ligt een mooi ruim terras waar men veel privacy heeft. De voorkant heeft een overdekt terras waar men altijd droog en uit de wind kan zitten. Het huisje staat tegen de bosrand op 40 mt. van de toiletgebouwen en douches. Deze zijn overigens gratis.

Inrichting tenthuis

Het tenthuis beschikt over 1x 2-persoons bed en een 1-persoons stapelbed. Er is voldoende ruimte om in het aparte slaapvertrek de kleding op te bergen. In het leefgedeelte staat een keuken met spoelbak en afvoer, een 4-pits gasstel, een ruime compressor koelkast op zonne-energie. Uiteraard is er voldoende keukengerei aanwezig.

Er staat ook een kachel op gas in het woongedeelte. Door het hele tenthuis hebben wij gezellige verlichting aangebracht die ook op zonne-energie werkt. Doordat wij gebruik maken van 2 grote daglichtpanelen, kunt u de telefoon of ipad gemakkelijk opladen. Dit kan alleen met een oplader met een 12 volts sigaretaansteker aansluiting. 

Het woongedeelte beschikt over een tafel met 4 stoelen en 2 gemakkelijke stoelen. Bij het tenthuis heeft u gratis beschikking over een staanplaats voor een tent van max. 4 m2, u moet hiervoor wel een label bij de receptie halen. Bij het tenthuis staan 2 oude fietsen. In het tenthuis zijn 4 dekbedden en 4 kussens aanwezig. Vanwege de hygiĆ«ne dient u zelf uw bedlinnen mee te nemen (ook is het mogelijk om, tegen betaling, bedlinnen te huren op het eiland). 

In het tenthuis is het absoluut verboden te roken. Ook zijn huisdieren op de camping en in het tenthuis niet toegestaan.

Schoonmaak

Bij vertrek dient u het tenthuis schoon achter te laten. Als alle huurders dit doen, dan kan iedereen genieten van een schoon tenthuis bij aankomst. Tevens kunnen wij de huurprijzen op deze manier binnen de perken houden.

Nieuwe reacties

26.01 | 10:51

Hoi! Is jullie tenthuis nog vrij van 7-8 tm 14-8? Zou zo leuk zijn! De rest van...

16.09 | 14:58

Hallo, is uw tenthuis 19 en 20 september te huur?

11.04 | 09:15

Graag zou ik willen weten of er nog een tenthuisje vrij is van 2 aug. Voor ...

10.02 | 12:23

Leuke pagina, fijn tenthuisje op een heerlijk plekje